Malatya'da polis kiracısı olan akrabalarına ateş açtı: 3 ölü, 2 yaralı

Malatya'da polis Murat B., kiracısı olan akrabalarıyla yaşadığı alacak kavgasında silahını ateşledi. Olayda annesinin aralarında bulunduğu 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malatya'da polis memuru Murat B, babasına ait markette aile içi anlaşmazlık nedeniyle çıkan tartışmada tabancasıyla annesi Gülhan B. (59) ile akrabaları Abdullah Ç. (35) ve Şeref Ç’yi (60) öldürüp, 2 kişiyi de yaraladı.

DHA'nın haberine göre Olay, öğle saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Babasının işlettiği markete giden polis memuru Murat B. ile burada annesi ve akrabaları arasında aile içi anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Murat B, yanındaki beylik tabancasını çekip, rastgele ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği polis memurunun annesi Gülhan B. (59) ile Abdullah Ç, Şeref Ç, Remziye Ç. ve Kadriye Ç. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 5 yaralı, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Gülhan B, Abdullah Ç. ve Şeref Ç, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından Murat B. teslim oldu.

Polis ekipleri, markette incelemede bulunurken, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal da olay yerine gelerek bilgi aldı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)