Maltepe Belediye Meclisi tatile girdi

Maltepe Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantılarının ikinci oturumunun da tamamlanmasıyla birlikte 1 aylık tatile girdi.

Fotoğraf: Maltepe Belediyesi
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maltepe Belediyesi Meclisi’nin temmuz ayı toplantılarının ikinci oturumu, Maltepe Belediye Meclisi Başkanı ve Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’in başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda tamamlandı.

Gündeme dair maddelerin oylamasının ardından Meclis 1 aylık tatile girdi.

Toplantıda Maltepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Bahadır Erdoğdu Engelliler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’yle alakalı Maltepe Belediyesi ile Süreyyapaşa Vakfı arasında hazırlanan İş Birliği Protokolü’nün imzalanması için Belediye Başkanı Esin Köymen’e yetki verilmesi ile ilgili teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda Hukuk Komisyonu Başkanı Nimet Karabulut merkezle ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Mülkiyeti Maltepe Belediyesi’ne ait merkezin 2009 yılında hizmete açıldığını belirten Karabulut, Maltepeli zihinsel engellilere hizmet vermekte olan merkezde sadece çocukların ve gençlerin değil, belli yaştaki insanların da rehabilite edildiğine değindi. Karabulut, mevcut protokol süresinin bitmesi nedeniyle, protokolün devamı yönünde Belediye Başkanı’na yetki verildiğini söyledi.

Maltepe Belediyesi şirketi Maltepe Sağlık, Turizm, Eğitim, Otopark, Temizlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin (MATAŞ A.Ş.) Genel Kurulu’nda belediye adına İsmail Hakkı Bulut’un temsilci olarak atanması ve Genel Kurul’da belediyeyi temsilen tutanakları imzalamaya Yusuf Özgün’ün görevlendirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.