Margot Robbie'li 'Barbie' filminin yönetmeni Greta Gerwig oldu

Margot Robbie'li "Barbie" filminden yeni detaylar ortaya çıktı. Filmin yönetmen koltuğunda senaryoyu da yazmak için anlaşma imzalayan Greta Gerwig oturacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Margot Robbie, yeni filminde ikonik oyuncak Barbie rolünü oynamaya hazırlanıyor. Projeyi yönetmen Greta Gerwig yönetecek. 

Beyazperde'nin haberine göre, yıllardır geliştirme aşamasında olan ve popüler oyuncak bebeğe dayanan canlı aksiyon filmi yaklaşık on yıldır çeşitli Hollywood stüdyolarında dolaştı. Sony'ye taşınmadan önce Universal'da başlayan "Barbie" filmi projesinde Amy Schumer'ın, 2016 yılında zamanlama çakışmaları nedeniyle ayrılmadan önce filmde baş bebek olarak rol alacağı açıklanmıştı. Ardından Schumer'ın yerini doldurmak için Anne Hathaway seçildi.

Çekim planları şekillenmeye başlarken film, haklarını Warner Bros'a satan Mattel'in eline geçti. Ardından Margot Robbie, LuckyChap Entertainment aracılığıyla oyuncak bebek olarak rol almak ve yapımcı olarak görev yapmak üzere seçildi. "Wonder Woman"ın yönetmeni Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturacağı söylentileri dolaşsa da Jenkins projeyi reddetti. "Little Women" ve "Lady Bird" filmleriyle tanınan yönetmen Greta Gerwig de, kendisinin de yönetebileceği söylentileriyle senaryoyu yazmak için anlaşmaya imza attı.

Vogue için yakın zamanda yapılan bir röportajda oyuncu Margot Robbie, rolü üstlenmenin kolay olmadığını belirterek, “Rol, bir sürü zorlukla ve bir sürü nostaljiyle geliyor. Ancak, bununla birlikte meydan okumak için heyecan verici bir yol olarak görünüyor" dedi.