Massive Attack'ten İstanbul'da 'Gazze' mesajı: Derhal ateşkes

Trip hop grubu Massive Attack, 23 Temmuz'da İstanbul'da sahne aldı. Grubun sahnesine kurulan ekranda, Gazze ve Filistin için barış mesajları yansıtıldı.

Fotoğraf: Cem Gültepe
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin Bristol kenti çıkışlı trip hop grubu Massive Attack, dün akşam Bonus Parkorman'da sahne aldı. 

Grup, BKM ve Pozitif iş birliği ile düzenlenen konserde ahnesinde Elizabeth Fraser, Young Fathers, Deborah Miller, Horace Andy gibi müzisyenleri ağırladı.

Konserin açılışını “Risingson” parçasıyla yapan grup konser için hazırladığı setliste “Girl I Love You”, “Black Milk”, “Take It There”, “Gone”, “Minipoppa”, “Voodoo in My Blood”, “Song to the Siren”, “Inertia Creeps”, “Rockwrok”, “Angel”, “Safe From Harm”, “Unfinished Sympathy”, “Karmacoma”, “Teardrop” gibi parçalarına yer verdi.

KONSER SAHNESİNDEN 'GAZZE' MESAJI

Konser sahnesine kurulan dev ekranda, dünya gündemine ilişkin başlıklara yer verildi.

Ekrana yansıtılan satırlarda Covid-19’un kontrolü küreselde olan bir deney olduğu, çocuk seks çetelerini yöneten elitler, Güvenlik Konseyi’nin Gazze konusunda onayladığı "derhal ateşkes sağlanmasını ve tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılmasını" bildiren karar, geçmişten günümüze ülkelerinden kovulan ve mültecilere dönüştürülenlerin sayısı, sökülen, yok edilen ve yakılan ağaçların yaklaşık miktarı gibi daha birçok madde ile Filistin istatiskleri, insanlara ait verilerin nasıl saklandığı ve kullanıldığı, nüfusu azaltmak için yapılan girişimler, tüm politikayı ve medyayı kontrol eden güçler, Elon Musk’ın 9 yaşında adı Pager olan makak maymununun beyninin her iki yanına Neuralink cihazının yerleştirilmesi gibi başlıklar yer aldı.