Masumiyet'te hakaret iddiası: Deniz Çakır hakkında suç duyurusu

Deniz Çakır'ın oynadığı dizide kostüm asistanlığı yapan Çağatay Görgen, oyuncu tarafından 'hakarete uğradığını' ve 'istifaya zorlandığını' belirterek suç duyurusunda bulundu. Çakır hakkında “Basit hakaret” suçundan dava açılması istendi.

Oyuncu Deniz Çakır hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ‘Masumiyet’ dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, dizinin başrol oyuncusu Deniz Çakır hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Görgen, Deniz Çakır'ın kendisine "hakaret ve küfür ettiğini", "istifaya zorladığını" iddia etti. 

Görgen dilekçesinde, oyuncunun "baskısına ve hakaretine maruz kaldığını", bunun da sette ve yaklaşık 10’dan fazla çalışanın olduğu bir ortamda yaşandığını belirtti. Dilekçede ayrıca oyuncu Çakır'ın Görgen'i sette istemediği belirtilerek "Onu görürsem kıyameti koparırım" dediği, yapım şirketi yetkililerinin 'idare etmesi' çağrısına karşılık Çakır’ın "Neyse parası, cezası ben veririm, gitsin" söylemi üzerine yetkililerin istifa dilekçesi hazırlayarak, Görgen’e imzalattığı iddia edildi. Görgen, Deniz Çakır hakkında “Basit hakaret” suçundan dava açılmasını istedi. (HABER MERKEZİ)