'Masumlar Apartmanı' yerine yeni dizi geliyor: Cennet'in Çocukları

Final yapan 'Masumlar Apartmanı'nın yerine yeni dizi geliyor. 'Cennet'in Çocukları' adlı dizi, Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar tarafından Atike Hınçlıer'in 'Yürek Çıkmazı' kitabından uyarlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT ekranlarında izleyicilerle buluşan ve 71. bölümüyle final yapan 'Masumlar Apartmanı'nın yerine yeni dizi geliyor. Hazırlıkları süren 'Cennet’in Çocukları' adlı proje, Atike Hınçlıer’in 'Yürek Çıkmazı' kitabından yola çıkılarak yazılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziyi Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film çekecek. Dizinin senaryosu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar imzası taşıyacak. 'Cennet'in Çocukları' dizide, şiddet, alkolizm ve kişilik bozukluğunun uçuruma sürüklediği bir adam, yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının hikâyesi anlatılacak.

15 Mayıs 2020’de yayına başlayan, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın paylaştığı  'Masumlar Apartmanı', 2 sezon boyunca yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayımlanan 'Madalyonun İç Yüzü' romanının ‘Çöp Apartman’ bölümünden uyarlanan dizi, Farah Zeynep Abdullah’ın diziye veda etmesiyle birlikte reytinglerde düşüşe geçti.