Matt Damon, Avatar'ı reddetmesi hakkında konuştu: Tarihe geçeceğim…

Matt Damon, "Avatar" filmindeki rolünü reddetmesine dair konuştu. Oyuncu, "Tarihe geçeceğim… Daha fazla parayı reddeden bir aktörle bir daha asla karşılaşmayacaksınız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Matt Damon, Deadline'a verdiği röportajda James Cameron yönetmenliğindeki gişe rekortmeni film "Avatar"ı reddetmesine dair konuştu. Damon, verdiği kararın kendisine pahalıya mal olduğunu belirtti. 

Independent Türkçe'nin haberine göre, "Avengers: Endgame"e geçilmeden önce 2,8 milyar dolar hasılatla tüm zamanların gişede en başarılı filmi unvanını elinde tutan "Avatar'ı 2002'de "Geçmişi Olmayan Adam" (The Bourne Identity) serisi için geri çeviren Matt Damon, "Bana Avatar adında küçük bir film teklif edilmişti. James Cameron bana filmin yüzde 10'unu teklif etmişti. Tarihe geçeceğim… Daha fazla parayı reddeden bir aktörle bir daha asla karşılaşmayacaksınız" ifadelerini kullandı.

Damon son olarak, ilk gösterimini Cannes Film Festivali'nde yapan "Stillwater" filminin başrolünde yer aldı. Filmin 10 Eylül'de vizyona girmesi bekleniyor.