Melek Mızrak Subaşı: Vatandaşlarımızı sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, "Vatandaşlarımızı hem sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz, hem de saat 17.00’den sonra sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, oaylarını Edebali Ortaokulu’nda kullandı.

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Melek Mızrak Subaşı, "Bugün ilimizdeki sandıklarımızı, vekilimiz, il başkanım, ilçe başkanım ile birlikte ziyaret ediyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yok. Her şey çok güzel gidiyor. Biz de vatandaşlarımızı, oy kullanmayan vatandaşlarımızı hem sandığa oy kullanmaya davet ediyoruz, hem de saat 17.00’den sonra sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

'DEMOKRASİ BAYRAMI KUTLUYORUZ'

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzü de, "Bugün ülke olarak demokrasi bayramı kutluyoruz. Ülkemizin tüm illerinde, ilçelerinde vatandaşlarımız sandığa gidiyor. Bilecik’te özellikle sandığa katılım oranının çok yüksek olacağını tahmin diyoruz. Bu saat itibarıyla yüzde 50’yi geçtiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla akşam saat 17.00’ye kadar bütün hemşerilerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. 17.00’den sonra kullanılan oylara sahip çıkabilme duygusuyla görevlerinin başında olmasını bir kez daha rica ediyoruz. Kazananın demokrasi olmasını, kazananın Bilecik olmasını diliyoruz. Biz de oyumuz kullandık milletimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.