Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ritim bozukluğu ve kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hastaneye kaldırıldı.

Akşener'in ritim bozukluğu ve kalp çarpıntısı sebebiyle Kavaklıdere’deki Özel Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. 

Sağlık durumunun kontrol altında olduğu belirtilen Akşener'in bu akşam müşahade altında tutulacağı açıklandı.

'BİR SORUN TESPİT EDİLMEDİ'

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız" dedi.   

'GÖZLEM AMACIYLA HASTANEDE TUTULACAK'

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, hastane önünde gazetecilere açıklama yaptı. Çömez, "Sayın genel başkan, genel merkezde toplantı esnasında bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepiniz biliyorsunuz çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da "Genel başkanımız Meral Akşener, bugün genel merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Güven Hastanesine geldi. Rektörlerimiz bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucu, ciddi bir şey olmadığı konusunda bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam için hastanede kalacak" dedi.

Akşener'e müdahale eden Dr. Berkant Özpolat, "Sayın Meral Akşener, çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" dedi.

BABACAN, DAVUTOĞLU VE UYSAL'DAN AÇIKLAMA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Akşener için 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı.

Babacan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

Davutoğlu da "Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

DP Genel Başkanı Uysal ise "Geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle İyi Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener hanımefendiye geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimi iletiyorum. @iyiparti @meral_aksener" mesajını paylaştı. 

KARAMOLLAOĞLU'NDAN TELEFON

Saadet Partisi'nden yapılan açıklama ise "Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahade altında olan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İYİ Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yavaş, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. @meral_aksener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da özel Güven Hastanesi'ne giderek Akşener'in sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Üzüntülü bir haber aldık ve hemen geldim. İYİ Parti'nin değerli yetkilileriyle görüştük, Sayın Genel Başkanın durumunu sorduk. Hekim arkadaşlar bilgi verdiler, çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok. Dinlenmede kendisi, umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır. En büyük arzumuz da bu" dedi.

İYİ Parti'nin yöneticilerine ve Akşener'e geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, "Umarız kısa süre içinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur. Hekim arkadaşlar da bilgi verdiler, önemli bir şeyin olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler. Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Dolayısıyla bu siyaset gündemi bizi bekliyor zaten bundan kaçınma şansımız da yok. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızın bir an önce taburcu olması ve tekrar Türkiye'nin sorunlarına kilitlenmesini isteriz" ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, "Yüz yüze görüştünüz mü?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Hayır, doktorlar buna izin vermiyorlar. Doğru da olmaz zaten" yanıtını verdi. 

Kılıçdaroğlu, daha sonra Twitter'dan "Sayın @meral_aksener’i ziyaret ettim, gayet iyi kendisi. Yarından itibaren bu ülke için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Herkese iyi geceler diliyorum" mesajını paylaştı. (HABER MERKEZİ)