Meral Akşener'e Bingöl ziyaretinde tepki

İYİ Parti lideri Akşener'in Bingöl ziyaretinde bir seçmenin tepkisi polisin müdahalesi ile engellendi. Akşener'in gezisi daha sonra devam etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bingöl gezisinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim otobüsünden indiği sırada bir seçmen tarafından protesto edildi.

Protesto eden kişi "şehit yakını" olduğunu söylerken, kendisine müdahale eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfrettiğini belirterek, "Bana küfrediyor. Bir de gelmiş oy istiyorsun" diye bağırdı. Seçmenin, Akşener'i "HDP ile yakınlaşmakla suçladığı" öğrenildi.

TÜRKKAN: PROVOKASYON İÇİN GÖNDERİLDİ

Türkkan ise konunun Twitter'da gündem olmasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Türkkan, "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez 'ağır küfür etti' diye yayınlamışsınız" dedi.

Olay, polisin protestocuyu uzaklaştırması ile sona ererken Akşener'in gezisi esnaf ziyaretleri ile devam etti. (HABER MERKEZİ) 

Akşener olayın ardından esnaf ziyaretleri ile gezisine devam etti.