Meral Akşener'e 'Tırlatmış' diyen Enver Aysever'e tepki: Her mahallenin yobazı var

Yerel seçimle ilgili açıklamalarından sonra Meral Akşener için 'İyice tırlatmış' ifadesini kullanan Enver Aysever'e İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu'dan tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Youtube kanalında yayın yapan ve yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için "Kepazeliğin son noktası, iyice tırlatmış. Aday çıkarıp Cumhur İttifakı’na hizmet edecekleri ortaya çıkmış oldu. Bu kadın eski asena, ülkücü. Yani demokrasi, kadın hakları falan hak getire” ifadelerini kullanan Enver Aysever'e İYİ Parti'den tepki geldi. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Her mahallenin maalesef yobaz ve bağnazı var” diyerek şu ifadeleri kullandı:

Kendini aydın, entelektüel, gazeteci sanan; halktan kopuk, nobran, saygısız karakterler... Her mahallenin maalesef yobaz ve bağnazı var. Tasavvur ettikleri dünyada kendileri gibi olmayana hiç yer olmadı. Hatta yetmedi, milleti aşağıladılar, farklı düşüneni de dışladılar, hakaretler yağdırdılar. O nedenle millet nezdinde bu zihniyetin hiçbir zaman karşılığı olmadı, olmayacak. (HABER MERKEZİ)