Mercury Ödüllü Benjamin Clementine Zorlu PSM'de

İngiliz şarkıcı, söz yazarı, şair ve multi-enstrümantalist Benjamin Clementine, 12 Ağustos akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlk albümü 'At Least for Now' ile Mercury Ödülü'ne değer görülen Benjamin Clementine, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 12 Ağustos’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşacak. 

Benjamin Clementine, sağlık problemleri ve maddi imkansızlıklar içinde sokaklarda başladığı müzik kariyerini 2015 yılında çıkardığı ilk albümü 'At Least for Now' ile devam ettirdi. Aynı yıl bu albümle hem Mercury Ödülü hem de Ivor Novello Ödülleri’nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Sanatçı, 2019 yılında Fransız hükümeti tarafından sanata katkılarından dolayı Sanat ve Edebiyat Şövalyesi ilan edildi.

İkinci albümü 'I Tell A Fly' ile başarısını sürdüren sanatçı aynı zamanda 2019 yılının en popüler filmlerinden olan "Joker"de kullanılan 'London' parçasıyla tanınırlığını arttırdı. Son albümü 'And I Have Been' ile dinleyicileriyle buluşan Benjamin Clementine, Glastonbury, Coachella, Montreux Caz Festivali, Eurosonic Festival ve Reading & Leads gibi büyük festivallerin yanı sıra dünyanın en saygın sahnelerinde performanslar sergiledi. 

Benjamin Clementine konserinin biletleri passo.com.tr’de satışta. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)