Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e: Üzgünüm ama yapacak bir şey yok

Mert Demir, Yılmaz Morgül'ün "Antidepresan" adlı şarkısını yeniden yorumladıktan sonra telif hakkı ihlali gerekçesiyle klibinin kaldırılmasına ilişkin ilk kez konuştu.

Fotoğraf: Mert Demir (solda), Yılmaz Morgül (sağda)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Mert Demir, Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği şarkısı "Antidepresan"ı yeniden yorumlayarak dijital platformlarda yayınlayan Yılmaz Morgül'e ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Morgül'un geçtiğimiz aylarda katıldığı Aramızda Kalmasın adlı programda Mert Demir'in yorumunu "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" şeklinde eleştirdiği şarkının Morgül tarafından yapılan yorumu telif engeline takılmış ve MESAM/MSG tarafından kaldırılmıştı.

O günden bugüne konu üzerinde açıklama yapmayan Demir, geçtiğimiz gün Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına katıldı.

'YAŞAM ENERJİSİNİ SÖNDÜRDÜYSEK ÜZGÜNÜM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK'

Işık'ın "Şarkıyı Yılmaz Morgül’ün elinden almışsınız' sözleri üzerine konuşan Demir, şu ifadeleri kullandı: "O şarkıda hikayenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Antidepresan’da da Nihat Doğan’la aynısı oldu."

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)