MHP'li Akçay'dan Say'a yanıt: Bahçeli’nin objektifinden öyle görünüyorsunuz!

Sanatçı Fazıl Say'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik haberlere karşı destek amacıyla yaptığı ve Devlet Bahçeli'ye de atıf yapılan esprili paylaşımına MHP'den yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fazıl Say'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için yaptığı esprili paylaşıma MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan 'esprili' bir yanıt geldi.   

Erkan Akçay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Fazıl Say, anlaşılıyor ki bu İmamoğlu seni oldukça dibe çekmiş. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin objektifinden öyle görünüyorsunuz! Beethoven’in de selamları var!"

Sanatçı Fazıl Say, eşi Ece Dağıstan Say, Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak, "Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dans etmiş ve içmiş, eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli'dir! Salvador Dali’nin de selamları var!" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)