MHP'li eski başkan CHP’ye katıldı

MHP Zonguldak eski il başkanı Metin Soydaş, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

Google Haberlere Abone ol

Mustafa Özdemir

ZONGULDAK - MHP Zonguldak eski il başkanı Metin Soydaş, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve parti yöneticilerinin katıldığı törenle CHP'ye katıldı.

Soydaş’ın rozetini CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul taktı.

'ATATÜRK'ÜN PARTİSİNE GELDİM'

Törende konuşan Eylem Ertuğrul, birinci önceliklerinin Zonguldak Belediyesi'ni kazanmak olduğunu belirterek, “CHP’deki değişimin yansımalarını Türkiye’nin dört bir tarafta görüyoruz. Maalesef bu seçimde kazanmadık. Türkiye CHP’de gelişen kan değişimi ile umutlandırmıştır. İnsanlarımızın partimize olan inancı daha da artmıştır. Yerel seçim sürecine girdik. Adalet nöbeti uygulamamıza başladık. Genel Kurulun kapanmasını engelliyorlar. Bu ikinci bir karara kadar devam edecek. Bu nokta da partimize olan inanç artmıştır. Yeni yoldaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz” diye konuştu.

Soydaş, törende yaptığı konuşmada Atatürk’ün partisine geldiğine belirerek, “Ankara’nın göbeğinde en işlek yerde Ülkü ocakları genel başkanımız eğitimci vatan sever katledildi. Buna seyirci kalındı. Cumhuriyet Halk Partisi sahip çıktı. Ben Atatürk’ün partisine geldim. Ülkem bayrağım milletim için Cumhuriyet Halk Partisi altında elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.

Etiketler CHP Zonguldak MHP rozet