MHP'li İlknur Fidan, kendisini sokakta darp ettiği iddiasıyla eski eşi Haldun Halit Kepez'i şikayet etti

MHP, Merkez Yönetim Kurulu üyesi İlknur Fidan, sokakta eski eşinin saldırısına uğradığını belirterek şikayetçi oldu. İlknur Fidan, saldırıdan sonra darp raporu aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi İlknur Fidan (52), şiddet gördüğünü belirterek eski eşi avukat Haldun Halit Kepez’den şikayetçi oldu. Eski eşinin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Fidan, ayrıca koruyucu tedbir talebinde bulundu.

Olay, cuma günü saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Antalya'da turizm sektöründe çalışan, MHP MYK üyesi ve 2 çocuk annesi İlknur Fidan, aracı ile giderken eski eşi Haldun Halit Kepez’in yaşadığı evin önünde arkadaşını görünce durdu. Bu sırada evinin penceresinden Fidan'ı gören Haldun Halit Kepez aşağıya inip eski eşine saldırdı. İlknur Fidan'ı darp eden Haldun Halit Kepez 'Seni mahvedeceğim, bu sokaklarda dolaştırmayacağım, Antalya'da seni yaşatmayacağım' diye tehdit etti. Fidan, saldırıdan sonra Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu. Haldun Halit Kepez’le ilgili kasten yaralama, tehdit ve mala zarar verme suçlamasında bulunan Fidan ayrıca önleyici ve koruyucu tedbir kararı da istedi. Fidan, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden aldığı darp raporunu da şikayet dilekçesine ekledi. (DHA-HABER MERKEZİ)