Mike Tyson'dan Milli Takıma sürpriz hediye

Boksun efsane isimlerinden Mike Tyson, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden eden Milli Takım'a ay-yıldızlı boks eldivenini imzalayarak gönderdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'li eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda bu akşam Avusturya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na, kendisi için özel yaptırılmış ay-yıldızlı boks eldivenini imzalayarak gönderdi.

BeinSports'da yer alan habere göre; Avusturya karşılaşmasında Türkiye'yi ekibi destekleyen Tyson'ın eldivenlerini, kendisiyle birlikte çeşitli projelerde çalışan iş adamı Vahap Oğuz Arslan, kaptan Hakan Çalhanoğlu'na verdi.

MİLLİLER İMZALI FORMA GÖNDERDİ

Hakan Çalhanoğlu'nun yanı sıra Arda Güler, Kenan Yıldız ve Uğurcan Çakır da Tyson'a teşekkür ederek imzalı forma hediye etti.

Milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, ABD'li boksöre gönderdiği videolu mesajda, "Merhaba Mike, bizim de sana bir hediyemiz var. Hepimizin imzaladığı bir formamızı sana gönderiyoruz. Biz de maçta büyük bir mücadele vererek galibiyet ile döneceğimize inanıyoruz. Bu zaferi ülkemiz için kazanacağız" ifadelerini kullandı.

(SPOR SERVİSİ)