Mimarlardan Çankaya Belediyesi’ne iş birliği ziyareti

Mimarlar Odası Ankara Şubesinin Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’i ziyaretinde şehircilik yönetiminde, planlama süreçlerinde etkin iş birliği yapılması gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’i ziyaret etti. Ziyarete Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Derya Başyılmaz, Mimarlar Odası Ankara Şube Sekreteri Mehmet Burak Konkan, Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Coşkun, Zeynep Taş Gökdoğan, Oğuzhan Bozdağ ve Görkem Aytekin katıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Mimarlar Odası Ankara Şube heyetini makamında ağırladı.
Ziyarette şehircilik yönetiminde, planlama süreçlerinde etkin iş birliği yapılması ve mesleki denetim konularında dayanışma içinde çalışılması gerekliliği gündeme getirildi.

Ziyarette ayrıca, belediye tarafından gerçekleştirilecek projelerin yarışma yoluyla elde edilmesi ve mimarlık öğrencilerinin bu projelere etkin katılımı konusunda da görüşmeler yapıldı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi heyeti, ziyarette Kızılay kent merkezinin canlandırılması için yapılacak çalışmalarda mesleki destek verebileceğini de ifade etti.