Mourinho laptoplu tepkisini anlattı: Ofsayt yoktu

Fenerbahçe'nin hocası Mourinho, Antalyaspor maçı sırasında verdiği laptoplu tepkiyi anlattı: Bizim taktik kameramızın perspektifinden baktığımızda temiz goldü. Bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, maç sırasında sarı kart görmesine neden olan laptoplu tepkisinin nedenini anlattı. 

Mourinho'nun 79. dakikada yaptığı hareket maça damga vurdu.

Dzeko'nun geçersiz sayılan golünden sonra Mourinho pozisyonun görüntüsünü açtığı dizüstü bilgisayarını yayıncı kuruluşun kamerasının önüne bıraktı. Deneyimli teknik adam bu hareketi nedeniyle sarı kart gördü.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Jose Mourinho tepkisine ilişkin şunları söyledi: "Ofsayt yoktu. Sol bekin pozisyonuna baktığınızda ofsayt yoktu. Bizim taktik kameramızın perspektifinden baktığımızda temiz bir goldü. Bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum." 

Mourinho, maçın diğer bölümlerine ilişkin de şinları söyledi: "Szymanski öyle bir oyuncu ki, harika oynamadığı, katkı sağlamıyor gibi göründüğü zamanlarda bile sıkı çalışıyor. Çok önemli bir oyuncu. 90 dakika baskıya katkıda bulunuyor. Derin koşular atıyor.  Bizim için her zaman önemli bir oyuncu.  

Çalışmamız gereken çok şey var. Sabit bir mentaliteye oturmamız lazım. Bugün zor bir maç oynadık. Alex takımını çok iyi organize etmiş. Savunma şekillerine çok iyi çalışmışlar.

VAR için kolay bir maçtı. Bir çok kararı 5 saniyede verebildiler."

 

(SPOR SERVİSİ)