MSB'den Gülen'in ölümü sonrası çağrı: Teslim olun

MSB'den, Gülen'in ölümüyle ilgili yapılan açıklamada, "Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce teslim olmalıdır" denildi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Fethullah Gülen'in Mart 1999'dan bu yana yaşadığı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde ölmesine ilişkin olarak açıklama yaptı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bu hainin 'vatansız' olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Gülen destekçilerine yönelik olarak "Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır" çağrısında bulunuldu. 

20 MİLYON TL ÖDÜL KONMUŞTU

İçişleri Bakanlığı'nın 'Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan Fetullah Gülen için 20 milyon liralık ödül konulmuştu.
Gülen'in ölmesinin ardından İçişleri Bakanlığı'nın 'Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan Gülen'in listeden kaldırılması bekleniyor.

 

 

 

 

(HABER MERKEZİ)