MUBI Fest, 'Hatır' filmiyle açılış yaptı

MUBI Fest, Michel Franco imzalı "Hatır" (Memory) filminin Türkiye prömiyeriyle açılışını yaptı. Festival, 23-24 Aralık’ta da film gösterimleri ve söyleşilerle devam edecek.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MUBI ve İstanbul Modern Sinema işbirliğinde düzenlenen MUBI Fest İstanbul, dün gerçekleştirilen galayla açılış yaptı. Festivalin açılış gecesinde "Hatır" (Memory) filmi, yönetmen Michel Franco’nun da katılımıyla Türkiye prömiyerini gerçekleştirdi. Franco, İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşen film gösteriminin ardından izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Filmin galasına aralarında Cem Kaya, Damla Sönmez, Deniz Celiloğlu, Nisan Dağ, Nazlı Bulum, Pelin Esmer, Yeşim Ustaoğlu, Burak Çevik, Erdem Şenocak, Nehir Tuna'nın bulunduğu oyuncu ve yönetmenler katıldı.  

Erdem Şenocak ve Deniz Celiloğlu 

MUBI Fest İstanbul, 23 ve 24 Aralık’ta izleyicilerle buluşturacağı "Güneş Sonrası" (Aftersun), "Mükemmel Günler" (Perfect Days), "Sararmış Yapraklar" (Fallen Leaves), "Hatır" (Memory), "Nasıl Seks Yapacağız?" (How To Have Sex) ve "Priscilla" filmlerinin yanı sıra Murathan Mungan’la Ustalık Sınıfı ve Murat Meriç, Aylin Aslım ve Gülşah Güray ile Rock Tarihinde Kadınlar söyleşilerine de ev sahipliği yapacak. 

 

Etiketler mubi fest hatır