MUBI, ilk defa dizi yayınlayacak: Lars von Trier imzalı The Kingdom Exodus izleyicilerle buluşacak

3. sezonuyla ekranlara dönecek The Kingdom'ın yayın haklarını MUBI satın aldı. Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak dizi, sonbaharda MUBI'de izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MUBI, Lars von Trier'in yönetmenliğini yaptığı, 25 yıllık aradan sonra 3. sezonuyla ekranlara dönecek olan "The Kingdom Exodus" dizisinin Kuzey Amerika, İngiltere, İrlanda, Latin Amerika, Türkiye ve Hindistan'daki yayın haklarını satın aldı. Hastanede yaşanmış, açıklanamayacak olayları konu alan "The Kingdom", MUBI'nin yayınladığı ilk dizi olacak.

31 Ağustos'ta başlayacak olan Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak dizi, sonbaharda MUBI'de izleyicilerle buluşacak.

DİZİNİN 1994 VE 1997 YAYINLARI RESTORE EDİLEREK PAYLAŞILACAK

Dizinin final sezonu beş bölümden oluşacak ve bölümler haftalık olarak ekranlara gelecek. İlk kez bir dizinin yayınını üstlenen MUBI, 25 yıl aradan sonra gelecek olan üçüncü sezonun öncesinde, 1994 ve 1997 yıllarında yayınlanan dörder bölümlük ilk iki sezonun restore edilmiş hâllerini de yayınlayacak. 

Oyuncu kadrosunda Bodil Jørgensen, Mikael Persbrandt, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Tuva Novotny, Nicolas Bros gibi isimler yer alacağı dizide  Alexander Skarsgård ile David Dencik de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)