MUBI x Senaryo Stüdyosu Buluşmaları'nın yeni konuğu Yeşim Ustaoğlu

Yönetmen Yeşim Ustaoğlu, MUBI Senaryo Stüdyosu Buluşmaları’na konuk olacak. Ustaoğlu katılımcılara "Güneşe Yolculuk"un yaratım ve yapım süreçlerini anlatacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MUBI ve Senaryo Stüdyosu iş birliğiyle, Pelin Batu moderatörlüğünde düzenlenen Senaryo Stüdyosu Buluşmaları’nın üçüncüsü, 9 Mart Çarşamba günü 21:30’da Yeşim Ustaoğlu’nu konuk edecek.

Ücretsiz olarak gerçekleşen, kayıtları kontenjanla sınırlı bu sohbette Yeşim Ustaoğlu katılımcılara "Güneşe Yolculuk"un yaratım ve yapım süreçlerini anlatacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Kayıt yaptıramayan izleyiciler ise Senaryo Stüdyosu’nun YouTube, Instagram, Facebook ve Twitter sayfalarından sohbeti canlı izleyebilecek.

.

Ocak ayında başlayan ve ayda iki kere düzenlenen sohbetlerin önceki konukları, MUBI’de toplu gösterimleri yapılan Pelin Esmer ve Özcan Alper’in yanı sıra, son filmi "Aşk, Büyü vs." ile ilk kez MUBI’de seyirciyle buluşan Ümit Ünal oldu. Önceki sohbetlere Senaryo Stüdyosu’nun YouTube kanalından erişebilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)