Mudanya Kitap Fuarı cuma günü başlıyor

Mudanya Kitap Fuarı, bu yıl 'Değişim / Yeni Bir Bakış Yeni Bir Anlayış' temasıyla 23-28 Ağustos arasında yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mudanya Belediyesi tarafından 'Değişim / Yeni Bir Bakış Yeni Bir Anlayış' temasıyla düzenlenecek fuar, kitapseverleri Türkiye’nin önde gelen yayınevleri, yazar ve akademisyenleriyle buluşturacak. 23 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak olan fuar, Mütareke Meydanı ve İsmet İnönü Parkı’nda yapılacak.

Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “Fuara katılacak konuklarımızla yeni bir Türkiye için nasıl ilerlememiz gerektiğini, bu yeni yolda nelerin yapılması gerektiğini konuşacağız. Yeni bir gelecek ufku çizmek için tüm kitapseverleri Mudanya’nın kalbi Mütareke Meydanı’nda gerçekleşecek fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Fuarın ilk gününde Açık Radyo Genel Yayın Yönetmeni Ömer Madra, “Medeniyet, Modernleşme ve Değişim: Nereden Nereye?” başlıklı söyleşisiyle Bursalılar ile buluşacak.

Altı gün boyunca Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Işıl Özgentürk, Prof. Dr. Emrah Safa Gürkan, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Betül Tanbay gibi şair, yazar, gazeteci ve akademisyenler kitapseverlerle bir araya gelecek.