Müdür vekili cinayetinin şüphelisi yakalandı

Marmara ilçesi İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle ilgili olarak aranan şüpheli, annesinin evinde yakalandı.

Fotoğraf: İHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Balıkesir’in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun makamında tabancayla öldürülmesiyle ilgili olarak aranan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.
Dün akşam saatlerinde gerçekleşen cinayetin ardından şüpheli S.A’yı (42) yakalama çalışmaları bugün de sürdü. Polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı ortak çalışmalar sonucunda, S.A‘nın Çınarlı Mahallesi’nde annesinin evinde saklandığı bilgisi alındı. Düzenlenen operasyonda jandarma ekipleri, S.A‘yı saklandığı evde gözaltına aldı. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Marmara Adası’ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasında dün silah seslerini duyanlar hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Murat Yakupoğlu’nun tabancayla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen S.A’nın yakalanması için polis ve jandarma çalışma başlatmıştı.

 

(İHA)