Müge Anlı'dan tacizci erkeğe: Beynini yararım

Kendisinden yaşça büyük kadınları taciz eden Sinan Sardoğan hakkındaki iddialar Müge Anlı'nın tepkisine neden oldu: "Beni yolda görürsen sakın 'merhaba' deme. Beynini yararım."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan'la ilgili ortaya atılan iddialar tepkilere neden oldu. Birçok kadın, programı telefonla arayarak Sardoğan'ın tacizci olduğunu belirtti. Sardoğan ise bu iddiaları reddetti.

Arife Gökçe'ye taciz içerikli mesajlar attığı ortaya çıkan Sinan Sardoğan'ın belli bir yaşın üstündeki birçok kadını taciz ettiği ortaya çıktı. Programa ise Sardoğan'la ilgili birçok ihbar gelmeye devam ediyor. Perşembe günü üniversite öğrencisi bir kadın da canlı yayına bağlanarak Sardoğan'ın kadınları taciz ettiğini gördüğünü ifade etti. 

Son olarak Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın kadınlara ve komşusuna yaptıklarını duyunca şu ifadeleri kullandı: "Sen beni yolda gördüğün zaman bana 'merhaba' bile deme. Hiç tavsiye etmem. Ben, toplumumuzun çok önemli özelliğinden sen ve senin gibiler yüzünden vazgeçtim. Ben artık tanımadığım insanlara dönüp de selam vermiyorum. Kaba desinler hiç önemli değil. İstiyorsan de; ama beynini yararım. Ben benzemem başkasına." (HABER MERKEZİ)