Muğla ve Antalya’da villa kiralamanın avantajları

Turizm cenneti Antalya ve Muğla'da otellerin yanında kiralık villalar da öne çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tatil sezonu yaklaşırken yılın yorgunluğunu en verimli şekilde atmak isteyenler Türkiye’nin Ege ve Akdeniz Bölgelerinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya hazırlanıyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından derlenen verilere göre, geçtiğimiz yıl Türkiye’yi yaklaşık 49 milyon 209 bin yabancı turist ziyaret etti. Bu rakamın yaklaşık yüzde37’sini, 18 milyondan fazla yabancı turist ziyareti kabul eden Antalya ve Muğla oluşturuyor.

Villa Vagonu Genel Müdürü Mustafa Yalçın, “Türkiye tam bir turizm cenneti. Hem yerli hem de yabancı turistlerimizin doya doya tatil yapmaları için Muğla ve Antalya kiralık villa seçeneklerinde internet sitemiz üzerinden geniş bir yelpaze sunuyoruz. Lüksün, konforun ve rahatlığın ön planda tutulduğu kiralık villa konaklamaları, modern olanaklarla donatılmış, doğayla iç içe huzurlu bir tatil arayanlar için ideal” dedi.

 

“Antalya, tarihi ve doğal güzellikleri ile tatilcilerin vazgeçilmez destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor” diyen Mustafa Yalçın “Villa Vagonu olarak, özellikle Fethiye, Kaş ve Kalkan bölgelerinde sunduğumuz lüks kiralık villa seçenekleri ile dikkat çekiyoruz. Denizle iç içe, tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü Kaş bölgesinde bulunan villa seçeneklerimiz denize sıfır, muhafazakâr, balayı ve geniş gruplar için uygun. Kaş’ın tarihi mekanlarına ve doğal güzelliklerine yakın konumda bulunan bu villalar, tatilcilerin bölgeyi keşfetmesine olanak tanıyor. Doğa sporları ve sualtı faaliyetleri ile ünlü Fethiye bölgesinde yer alan Ovacık, Hisarönü ve Ölüdeniz’deki konforlu ve lüks villalar ise tatilcilerin beklentilerini karşılıyor. Bu bölgedeki villalar aynı zamanda modern donanımları ve geniş bahçe alanlarıyla da öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler tatil villa