Muhittin Böcek 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkarılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yoğun bakımda geçen 64 günün ardından normal servise yatırılacak. Durumu iyiye giden Böcek'in sağlık durumuyla ilgili basın açıklaması yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 64 gündür yoğun bakımda olan ve korona virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bugün normal odaya alınacak. Sağlık durumu iyiye giden Böcek, 7 Eylül'den bu yana Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımdaydı.

Gazeteci ve eski milletvekili Barış Yarkadaş da sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Günün en iyi haberini veriyorum: CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, saat 11.00'de 'normal oda'ya çıkarılıyor. Böcek'in tedavisine artık 'normal oda'da devam edilecek. Bu olumlu gelişme biraz sonra medyaya da açıklanacak" ifadelerini kullandı. 

Hastane Başhekimliği de dün yaptığı açıklamada Başkan Böcek için "Bilinci yerinde ve genel seyri iyiye gitmekle beraber, enfeksiyon bulguları nedeniyle yoğun tıbbi destek uygulamaları devam etmektedir" ifadelerine yer vermişti. 

Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. (HABER MERKEZİ / AA)