Muhittin Böcek: SGK’ye hiçbir borcumuz yok

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Bugün günü geçmiş hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yok. 15 bin 500 çalışanımız teri soğumadan maaşlarını alırlar. SGK’ya hiçbir borcumuz yok” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi iş birliğiyle bu yıl 26’ncısı düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri'ne katılan Muhittin Böcek, burada yaptığı konuşmada, “5 yıl önce beni bağrınıza bastığınızda Türkiye’nin bütçesine göre en borçlu belediyesini devralmıştık ama biz belediyemizde tasarruflarımızı yaptık ve bugün günü geçmiş hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yoktur. 15 bin 500 çalışanımız teri soğumadan maaşlarını alırlar. SGK’ye hiçbir borcumuz yoktur” ifadelerini kullandı.

Muhittin Böcek, şöyle konuştu:

“Birileri çıkıp televizyonlarda 'CHP’li belediyeler SGK borçlarını ödesin' dedi. 5 yıl önce beni bağrınıza bastığınızda Türkiye’nin bütçesine göre en borçlu belediyesini devralmıştık ama biz belediyemizde tasarruflarımızı yaptık ve bugün günü geçmiş hiçbir kurum kuruluşa borcumuz yoktur. 15 bin 500 çalışanımız teri soğumadan maaşlarını alırlar. SGK’ye hiçbir borcumuz yoktur. Seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugün burada Cem Kotan kardeşimle iş birliği içerisinde bu yaz şenliklerini düzenledik. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, güvenlik güçlerimize, dağda bayırda ülkemizin güvenliğini, bayrağımız, bizleri koruyan Mehmetçiklerimize teşekkür ediyorum. Ben seçim meydanlarında Cem Kotan kardeşime ve Konyaaltılı hemşehrilerime söz vermiştim. Bu yıl destek olacağımı söyledim. Bundan sonra da Cem kardeşim şenliklere devam edecektir. Ben de yanında olmaya devam edeceğim.”