Murat Bakan: İktidarın kulağını çekmenin bir fırsatı bu seçim

CHP'li Murat Bakan, "Bu seçim ülkenin kaynaklarını yurttaşlarına değil bir avuç yandaşına aktaran iktidara ‘dur’ deme irademiz. İktidarın kulağını çekmenin bir fırsatı bu seçim" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir’deki seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP’li Bakan, eski CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı olan Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve eski İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ile birlikte İzmir’deki Balkan ve Rumeli göçmenleriyle bir araya geldi.

Bu seçimlerin sadece yerel yönetimlerle ilgili bir tercih olmadığını belirten CHP’li Murat Bakan, “Bu seçim, sadece belediye başkanımızı, meclis üyelerimizi ve muhtarımızı seçeceğimiz bir seçim değil. Bu seçim ülkenin içinde bulunduğu durumdan bağımsız, sadece yerel yönetimlerle ilgili vereceğimiz bir karar da değil. Bu seçim karşı devrimci, Cumhuriyet düşmanı iktidara ‘dur’ diyeceğimiz bir tercih. Bu seçim ülkenin kaynaklarını yurttaşlarına değil bir avuç yandaşına aktaran iktidara ‘dur’ deme irademiz. Bu iktidara ders vermenin, bu iktidarın kulağını çekmenin bir fırsatı bu seçim. Ekonomiden yargıya, eğitimden güvenliğe kadar her alanda çok büyük krizler yaşatan, emeklisinden öğrencisine doktorundan işçisine kadar tüm yurttaşlarının nefesini kesen bu iktidara bu dersi vermek zorundayız” dedi.

Bakan sözlerini şöyle sürdürdü:

“İzmir’in yüzü dün de bugün de yarın da aydınlık yarınlara dönüktür. Özgürlüğün, demokrasinin ve Cumhuriyet’in gücüdür İzmir. Gücümüzü İzmir’in özgür ruhundan, İzmirlilik kimliğinden ve dağlarımızda açan çiçeklerden alıyoruz. Biz İzmir’de ve tüm ilçelerinde genç, heyecanlı, dinamik ve liyakatli kadrolarla, ihtiyacı önceleyen gerçek projelerle kamucu belediyeciliğin devamlılığını sağlayacak, İzmirlilerin yaşadığı kentte aldığı nefesi de hizmeti de arttırmaya devam edecek ve gücümüze güç katacağız.”

 

Etiketler murat bakan chp