Murat Sancak: Adana Demirspor şirketleşti, ölene kadar başkanınızım

TFF 1. Lig lideri Adana Demirspor şirketleşti. Adı Adana Demirspor A.Ş. olan kulübün başkanı Murat Sancak, itirazlara sosyal medyadan yanıt verdi: "Hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- TFF 1. Lig’de 64 puanla zirvede bulunan Adana Demirspor, tartışmalara rağmen şirketleşme işlemlerini tamamladı ve adı da Adana Demirspor A.Ş. olarak değiştirildi. Kulüp Başkanı Murat Sancak, şirketleşmenin ardından borsaya açılacaklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sancak, şirketleşmeye itiraz eden taraftarlara da yanıt verdi:    

"Çok değerli ADANADEMİRSPOR TARAFTARI genel kurulda verdiğiniz yetkiyle,ADANADEMİRSPOR YATIRIMLAR A.Ş olarak, şirketleştik ve borsaya açma işlemleri hızla sürüyor.gerçek anlamda halkın takımı olması için. kendi ayakları üzerine duran ve kimseye muhtaç etmeden...

Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı, belki bazıları üzülecek ama, hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım.gitmek yok yola devam süreç içerisinde yüzde 90'nını halka arzetmiş olacaz. Şimdiden hazırlığınızı yapın hisse almak için. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Evet arkadaşlar bu şirketleşme bugüne denk geldi,konsantrasyon umuzu bozmadan şampiyon luğa odaklanalım ve dua,sadaka,kurban kesmeye devam edelim.

Yani kısacası artık ADANADEMİRSPOR A.Ş diye anılacak şu anki olan tüm borcu (benim tarafımdan)ödenmiş borçsuz bir şekilde ve en uygun borsa değeriyle halka açmış olacaz." (HABER MERKEZİ)