Murat Yıldırım'ın yeni dizisi 'Aziz', reytinglerde ne yaptı?

5 Kasım tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Murat Yıldırım'ın yeni dizisi 'Aziz', televizyon yarışına üst sıralardan giriş yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 5 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada Kanal D’de izleyici ile buluşan “Arka Sokaklar”, 2. sırada ATV’de ekranlara gelen “Esra Erol’da”, 3. sırada ise “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber” programı yer aldı. Show TV’nin yeni dizisi Aziz ise reyting yarışına Total’de 4. sıradan giriş yaptı.

AB’de ise 1. sırada TV8'de yayınlanan “Kırmızı Oda”, 2. sırada “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber”, 3. sırada ise Show TV’nin yeni dizisi “Aziz” yer aldı.

Proje tasarımını Necati Şahin'in gerçekleştirdiği "Aziz" dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Senaryosunu ise Eda Tezcan'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan ve İmren Şengel eşlik ediyor. (HABER MERKEZİ)