Müsavat Dervişoğlu: Ordu'yu tam kanunsuzlukla elimizden aldılar

Ordu'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Ordu’da kazanılmış bir büyükşehir belediye başkalığımız vardı. Tam kanunsuzlukla elimizden aldılar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ordu'nun Korgan Belediye Başkanlığı’na yapacağı ziyaret öncesi kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Ordu’ya yaptığı ziyarette kendisine eşlik eden milletvekilleri ile genel başkan yardımcılarına teşekkürlerini ileten Dervişoğlu, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde kahramanımız olan Enver Yılmaz da aramızda. Baba dostlarının memleketindeyim. Okul arkadaşlarımın memleketindeyim. Mücadele arkadaşlarımın memleketindeyim. Mektep arkadaşım Sait Korgan’ın, belediye başkanı olduğu Korgan’dayım. Buraya misafir gelmedim, evladınızım.” dedi.

 

'KAZANILMIŞ BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ VARDI'

Korgan ziyaretini, büyük bir yolculuğun önemli bir adımı olarak gördüğünü dile getiren Dervişoğlu, “Ordu’da kazanılmış bir büyükşehir belediye başkalığımız vardı. Tam kanunsuzlukla elimizden aldılar. Ama biz Sayın Enver Yılmaz’ı hiç aday diye anmıyoruz. O’nu her zaman Ordu’nun büyükşehir belediye başkanı olarak görüyoruz. Hem geçmiş hizmetleri ve mücadelesi ile övünüyoruz hem de partimde üstlendiği sorumlulukla iktidar yolculuğunun önemli mimarlarından biri olarak addediyoruz” şeklinde konuştu.

'KORGAN’DAN BAŞLAYAN DEĞİŞİM TÜRKİYE’Yİ SARACAK'

“Buraya bir belediye kutlamaya gelmedim” diyen Dervişoğlu, “Korgan’da bir belediye kazanmışsak bunu çok önemsediğimi söylemek için geldim. Madem ki, Korgan’da belediye alıyoruz neden Türkiye’de iktidar olmayalım? Korganlılar’ın yaptığını, büyük Türk milletinin yapacağına inanıyorum. Korgan’dan başlayan, Ordu’dan başlayan bu değişimin tüm Türkiye’yi saracağına ve büyük bir iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum” İfadesini kullandı.

'FIRTINALI DENİZLERDE İKTİDAR MÜCADELESİ VERECEĞİZ'

Dervişoğlu, “Ben İYİ Parti gemisini bir limana aldım. Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya; İYİ Parti’nin ömrüne vade biçiyorlar. Limanda gemi, şimdi yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle, mücadele cehdiyle ve büyük Türk milletinin, İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak, fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz” değerlendirmesini yaptı.

 

(HABER MERKEZİ)