Musk'ın 'Bana asılmayı bırak' dediği ABD'li vekilden yanıt: Ego sorunları var

ABD'li Demokrat milletvekili Ocasio-Cortez, sosyal medyada "Bana asılmayı bırak" sözleriyle kendisine sataşan Elon Musk'a "Ego problemleri olan insanlara aradıkları ilgiyi vermekten kaçınıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tesla kurucusu milyarder Elon Musk, Twitter'ı satın almasıyla gündemdeki yerini korurken Demokrat Parti milletvekili Alexandria Ocasio-Cortez'le sosyal medyada polemiği gündem oldu.

Cortez'in "milyarderlerin ego problemleri olduğu ve devasa iletişim platformlarını kontrol etmesinden bıktığını" belirttiği açıklamasına, "Bana asılmayı bırak, gerçekten utangacım" yanıtı veren Musk, kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı. Cortez ise Musk'a söz konusu açıklamasında isim vermediğini hatırlatarak "(Facebook kurucusu Mark) Zuckerberg'den bahsediyordum ama sorun yok" karşılığı verdi.

Demokrat Partili milletvekili Cortez, yazışmanın tamamını "Dediğim gibi, ego problemleri" notuyla Twitter hesabından paylaşırken Musk'ın söz konusu 'tweet'i silmesiyle ilgili soruya da yanıt verdi. Cortez, "Bunun gibi büyük ego kompleksleri olan insanlara, arzuladıkları ve aradıkları ilgiyi vermekten kaçınmaya çalışıyorum, yapabilirsem" gibi nükteli bir yanıt verdi.

ABD'de Musk'ın Twitter'ı satın almasına Cumhuriyetçi Parti milletvekillerinden destek gelmişti. Cumhuriyetçi senatör Ted Cruz, Twitter'da Musk'a desteğini 'alev emoji'leri göndererek gösterirken eski ABD Başkanı Donald Trump da "Musk iyi bir adam ama Twitter'a geri dönmeyeceğim" demişti. (DIŞ HABERLER)