Nagehan Alçı: 'Öğrendiğim kadarıyla Göztepe yönetiminden Ali Koç'a geçmiş olsun telefonu gitmemiş'

Gazeteci Nagehal Alçı, köşesinde Göztepe-Fenerbahçe maçının ardından yaşanılanları kaleme aldı.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un saha içinde yere düşürülmesinin yankıları sürüyor.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, iki kulübün de yetkilileriyle yaptığı görüşmeleri aktardığı bir yazı kaleme aldı. Alçı, "Öğrendiğim kadarıyla bu hadiseden sonra kulüp yönetiminden Ali Koç’a bir geçmiş olsun telefonu gitmemiş" dedi.

Alçı, yaşananlarla ilgili Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan ve Göztepe CEO'su Kerem Ertan ile görüşerek onlardan aldığı bilgileri aktardı.

Kendi açılarından İzmir'de yaşananları anlatan Kızılhan, “Nagehan Hanım, biz normal bir şey yaşamadık. Bakın cumartesi öyle böyle bir gün değildi, her şey baştan çok tuhaftı. Yanlış anlaşılmasın, bizim Göztepe ile hiçbir sorunumuz yok, zaten üç yıldır Süper Lig’de değiller, yeni geldiler. Biz mutlu mesut bir şekilde, kalabalık bir kadro olarak gittik İzmir’e. Gün, Fenerbahçe formasının yakılması görüntüleriyle başladı. Sosyal medyaya çok tuhaf görüntüler düştü. Neden olduğunu anlayamadık. Yani bu neyin tepkisi? Göztepe Fenerbahçe’nin rakibi değil ki!” ifadelerini kullandı.

Göztepe CEO'su Kerem Ertan'la da görüştüğünü söyleyen Alçı, "Göztepe Spor Kulübünün pozisyonu şu: 'Biz dernek değiliz, profesyonellerden oluşan bir kulübüz. Kesinlikle şiddete karşıyız, şiddeti tasvip etmemiz asla mümkün değil. Kaldı ki Göztepe taraftarı geçtiğimiz sene TFF etik ve disiplin kurulu tarafından en centilmen taraftar grubu seçildi' diyorlar" diye yazdı.

"Ben açıkçası Göztepe’den çok daha net bir kınama beklerdim" diyen Alçı, şunları yazdı:

"Öğrendiğim kadarıyla bu hadiseden sonra kulüp yönetiminden Ali Koç’a bir geçmiş olsun telefonu gitmemiş. Halbuki son derece başarılı bulduğum bir iş insanı olan ve duyarlı biri olarak tanıdığım Mehmet Sepil’den böyle bir telefon beklerdim. Sonuçta kötü bir hadise yaşandı, Fenerbahçe taraftarı ve kulübü kendisine yönelik hasmane bir tutum olduğu hissine kapılmış. Bazı karanlık odaklar kulüpleri bahane ederek ortalığı karıştırmaya çalışmak istiyor da olabilir. Bu puslu ortamın üzerine titizlikle gidilmesi gerekiyor."

(ALINTI)