Narin Güran cinayeti: Polis kayıp 8 günlük görüntünün peşinde

8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında bir amcanın evindeki güvenlik kamerası kayıtlarından 8 günün silindiği ortaya çıktı. Harddiskler geri getirme işlemi için için TÜBİTAK'a gönderildi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır Bağlar'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dereye gizlenmiş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor.

Tavşantepe Köyü sakinleri ile 12 tutuklu zanlı suskunluğunu korurken, yeni bilgiler ve soru işaretleri ortaya çıkmaya devam ediyor.

CNNTürk'ün haberine göre soruşturmada amcalar Salim ve Hüseyin Güran’ın evlerinde bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüler alınmıştı. Narin'in amcalarından birinin kamera kayıtlarında 8 günlük boşluk olduğu belirlendi. Kayıp görüntüler arasında Narin'in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'e ait kayıtlar da var. Harddisk, görüntülerin geri getirilmesi için TÜBİTAK'a gönderildi. 

İtirafçı Nevzat Bahtiyar ise ifadesinde, Narin'in cansız bedenini Arif Güran'ın evinde aldığını söylemişti. Polis, evdeki halıları incelenmek üzere aldı. (haberin tamamı)

 

(ALINTI)