Netflix duyurdu: 'Spy Kids' serisi geri dönüyor

İlk olarak 2001’de Robert Rodriguez tarafından geliştirilen "Spy Kids" serisi geri dönüyor. Seri, ebeveynlerinin çalıştığı bir casusluk ajansıyla yolları kesişen iki kardeşin maceralarını konu alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Spy Kids" film serisi, Netflix ile geri dönüyor. Projenin başında orijinal serinin de yaratıcısı olan Robert Rodriguez yer alıyor.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, serinin devamı ilk olarak Ocak 2021’de duyurulmuş ancak o zamandan itibaren projeden herhangi bir ilerleme olmamıştı. Netflix tarafından paylaşılan son habere göre, Robert Rodriguez yalnızca yönetmen olarak değil, projenin yazarı ve yapımcısı olarak da geri dönecek. 

"Spy Kids", ebeveynlerinin çalıştığı bir casusluk ajansıyla yolları kesişen iki kardeşin maceralarını konu alıyor. İlk olarak 2001'de izleyicilerle buluşan filmin devamını 2002’de vizyona giren "Spy Kids 2: Island of Lost Dreams" ve 2003’te çıkan "Spy Kids 3-D: Game Over" yapımları izledi. Serinin yaratıcısı Robert Rodriguez, bu üç film dahil olmak üzere 2011’de yayınlanan "Spy Kids: All the Time in the World" yeniden yapımını da yazıp yönetti.

Netflix, Skydance ve Spyglass Media şirketleri tarafından gerçekleştirilen yeni uyarlamanın konusu ya da çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.