Netflix'in yeni yerli dizisi 'Uysallar'dan Atlas Sineması'nda özel gösterim

Başrollerinde Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel'in yer aldığı Netflix dizisi "Uysallar"ın özel gösterimi Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği yeni yerli dizisi "Uysallar"ın özel gösterimi dün akşam Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı. Etkinliğe Songül Öden, Öner Erkan, Umut Yeşildağ, Nilay Yeral ve İbrahim Selim gibi isimler katıldı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, etkinlik öncesinde konuşan oyuncu Öner Erkan, çok iyi bir senaryo ve ekiple çalıştıklarını belirtti. Dizide anne karakterini canlandıran oyuncu Songül Öden de "Soyadımız her ne kadar uysallar olsa da pek uysal bir aile olduğunu söyleyemeyeceğim" ifadelerini kullandı. 

'UYSALLAR' 30 MART'TA NETFLİX'TE

Hakan Günday ve Onur Saylak imzalı "Uysallar" dizisinde Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer, Uğur Yücel, Umut Yeşildağ, Nilay Yeral, Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Nezaket Erden gibi isimler rol alıyor. 8 bölümden oluşan dizi, 2020 yılında çarpık kentsel dönüşümlü İstanbul'un keşfedilmemiş sokaklarında ve yükselmeye devam eden plaza, rezidanslarında geçen, üst orta sınıf mimar Oktay Uysal'ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğunu sorgulama hikâyesini anlatıyor.

"Uysallar", 30 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak.