Netflix'ten yeni dizi: The Decameron

Netflix'in yeni dizisi The Decameron 25 Temmuz’da başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kathleen Jordan’ın yaratıcısı olduğu Netflix'in yeni dizisi 'The Decameron' 25 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak. 

Dönem dram‑komedisi olan dizide Tony Hale, Zosia Mamet, Tanya Reynolds, Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Lou Gala, Karan Gill, Saoirse-Monica Jackson, Douggie McMeekin ve Jessica Plummer rol alıyor. 

RaniniTv'nin haberine göre, sezonu 8 bölümden oluşan dizinin yapımını Jenji Kohan'ın şirketi Tilted Productions üstleniyor. Kohan, Jordan ve yönetmen Michael Uppendahl'ın yanı sıra Tilted'dan Blake McCormick ile Tara Herrmann baş yapımcı olarak görev yapıyor. 

Dizinin konusu şöyle:

İtalya kırsalında şarabın su gibi aktığı şehvet dolu bir aleme davetlisiniz. Entrikalı bir kara komedi olan The Decameron, pandemi zamanında sınıf mücadelesi gibi güncelliğini koruyan bir temayı ele alıyor. 1348'de Kara Ölüm Floransa'yı vurduğunda bir avuç soylu, veba bitene kadar lüks bir tatil yapmak üzere hizmetçileriyle birlikte muhteşem bir villaya sığınır. Ancak toplumsal kurallar etkisini kaybederken, kurnaz ve ölçüsüz karakterlerden oluşan grup için zorlu bir hayatta kalma mücadelesi başlar.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)