Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'ın cansız bedenini taşıdığı görüntüler ortaya çıktı

Nevzat Bahtiyar'ın, öldürülen Narin Güran'ın cesedini aracıyla taşıdığı anların kamera kayıtları dava dosyasına girdi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini kırmızı renkli aracı ile taşıyan Nevzat Bahtiyar'ın toprak yolda ilerlediği anlar ortaya çıktı.

Bağlar ilçesindeki kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulmuştu.

Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada; otomobilinde Narin Güran'a ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden komşusu Nevzat Bahtiyar, Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

DHA'nın haberine göre, Narin Güran'ın cesedini Eğertutmaz Deresi'ne taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın, otomobiliyle dereye gittiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İddianamede yer alan görüntülerde, Narin Güran'ın 21 Ağustos’ta saat 15.11'de kamera açısından çıkarak evine giden patikaya yöneldiği, bu saat sonrasına yoğunlaşıldığında Tavşantepe Mahallesi'nin karşı kısmında bulunan çiftliğe ait kameraya saat 15.41'de şüpheli bir kırmızı aracın girdiği ve aracın 15.44 sıralarında Eğertutmaz Deresi'nin yakınında bulunan toprak yolda durduğu görüldü.

Bahtiyar'ın 38 dakika 11 saniye sonra Eğertutmaz deresinden ayrıldığı tespit edildi. 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)