New York Times 'revani' tarifi paylaştı: Cheesecake'ten daha hafif
Revani, New York Times'a haber oldu. Haberde, "Revani cheesecake'ten daha hafif ve daha taze, daha keskin bir tada sahip" denildi.
DUVAR - ABD'nin önde gelen gazetelerinden The New York Times, okurlarıyla revani tarifi paylaştı. Tarifin paylaşıldığı haberde revani için "Cheesecake'ten hafif ve daha taze" değerlendirmesi yapıldı.
Yemek yazarı Melissa Clark revani tarifini, İngiliz kültürel antropolog Claudia Roden'ın kitabı 'Claudia Roden's Mediterranean'dan uyarladığını yazdı. Revaninin cheesecake'e benzediğini söyleyen Clark, "Bu Türk yoğurtlu keki, limon kokulu cheesecake'e benziyor ancak daha hafif ve daha taze, daha keskin bir tada sahip" ifadelerini kullandı.
"I'm a 98-year-old woman, and this just makes my great-grandchildren go crazy. THEY LOVE IT. Thanks again, Betsy Sue." 🥺
— The New York Times (@nytimes) December 25, 2022
This Turkish yogurt cake is similar to a lemon-scented cheesecake, but it’s lighter and has a fresher, tangier flavor. https://t.co/Z2EP64l5PG pic.twitter.com/mmlq2cWuGs