Nilüfer Çınarlı Mutlu mazbatasını aldı: Çok çalışacağımız bir 5 yıl bizi bekliyor

Konak Belediye Başkanı seçilen CHP’li Nilüfer Çınarlı Mutlu, mazbatasını aldı. Mutlu, "Kimsenin geride kalmadığı, herkesin birlikte yürüdüğü ve çok çalışacağımız bir 5 yıl bizi bekliyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde 52.80'lik oy oranıyla Konak Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Nilüfer Çınarlı Mutlu, mazbatasını düzenlenen törenle aldı. Basmane’deki Konak İlçe Seçim Kurulu'nda gerçekleşen törende Başkan Mutlu'ya, Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar da eşlik etti. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Mutlu, buradaki törenin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma törenine katıldı.

'ÜLKEMİZ ÜZERİNDEKİ KORKUYU, KAYGIYI VE GELECEK KORKUSUNU ATTI'

Düzenlenen mazbata töreninde konuşan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Türkiye'de büyük bir değişim başlamıştı, partimizle başladı bu değişim. 31 Mart akşamı da değişimi bütün ülkenin ne kadar benimsediğini ve içine sindirdiğini gördük. Ülkemiz kıpkırmızı oldu. Çok mutluyuz, çok başarılı bir seçim oldu. Genel Başkanımıza, Merkez Yönetim Kurulumuza, bütün örgütlerimize ve secim kampanyamıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz üzerindeki korkuyu, kaygıyı ve gelecek korkusunu attı. Yepyeni bir umut doğdu içimize 31 Mart akşamı. Şimdi bize düşen bu 5 yıl çok çalışarak, örnek bir belediyecilik yaparak partimizi iktidara taşımak. Bunun için çok heyecanlıyız, çok güzel bir 5 yıl bizi bekliyor. Ben başından beri 9 kadın adayın liyakatla atandığını ve seçilecek yerden aday gösterildiğini söylemiştim. Ben yanılmadığımı düşünüyorum. 8 kadın İzmir'de tarih yazacak, çok başarılı olacağız" dedi.

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Mutlu, buradaki törenin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma törenine katıldı.