Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a cevap: 'Güldüm'

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın kendisi hakkındaki sözleri üzerine ilk kez konuştu. Şahin, Yalçın'ın sözleri için "Güldüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında söylediği sözlere cevap verdi. Şahin, "Güldüm. Hayat felsefeme, değerlerime çok yanlış bir şey. Dortmund gibi büyük bir kulübün beni hangi kriterlerle hoca yaptığını öğrenmek istiyorlarsa burada bir sürü departman var, onlarla görüşebilirler" dedi.

Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in Dortmund'un başına geçmesinden sonra yaptığı açıklamada: "Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalyaspor'da iki sene çalış, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'da hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu?" demişti.

Nuri Şahin ise ilk defa Sergen Yalçın'a cevap vererek oyun hakkında konuşulmadığını ifade etti. Şahin, "Mesela, deplasmanda niye üç maç kazanamadın, bunu konuşalım. Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırdın, nasıl hazırlandın, genç yaşta Dortmund'a hoca oldun, bunları konuşalım" diye konuştu. 

(SOSYAL MEDYA)