Nusret Boston, korona kurallarına uymadığı gerekçesiyle kapatıldı

ABD'nin Boston kentindeki Nusr-Et, korona virüsü kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldı. Kamu güvenliği standartlarına uymadığı belirtilen restoranın alkol ruhsatı da süresiz olarak askıya alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nusret Gökçe'nin ABD'nin Boston kentindeki et lokantası, korona virüsü kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldı. Boston Globe gazetesinin haberine göre, yetkililer restoranın Covid-19 konusundaki kamu güvenliği tedbirlerini tekrar tekrar ihlal ettiğini söyledi. Restoranın, ilk karantinadan sonra yeniden açılmak için gereken sağlık iznini almadığı ve iki yangın girişinin kapalı olduğu da belirtildi.

Boston'daki Nusr-et, haftalar sonra cumartesi günü yeniden açılmıştı. Ancak sosyal medyada yayımlanan görüntülerin ardından kent polisine çok sayıda şikayet geldi. Buna göre restoranın yeniden açılışı sırasında sosyal mesafeye dikkat edilmedi, personel ve müşteriler maske kurallarını ihlal etti. 

Yetkililerin bugün restoranda inceleme yapması bekleniyor. Restoranun bulunduğu Bay Village mahallesinden belediye meclisi üyesi Ed Flynn ise AP ajansına, "Bu tür dikkatsiz davranışlara sıfır toleransım var" diyerek Nusr-et'i eleştirdi. (DIŞ HABERLER)