Öğretmen eşini öldürüp üç kişiyi yaralayan uzman çavuş yakalandı

Adana'da öğretmen eşi Hatice Çelik'i öldürüp bacanağı ve yoldan geçen iki kişiyi yaraladıktan sonra kaçan uzman çavuş Gökhan Çelik gözaltına alındı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahalesi Güneş Kuşak Bulvarı'nda, Murat Akdöker'in (30) kullandığı ve içerisinde Gökhan Çelik (29) ile eşi Hatice Çelik'in (27) bulunduğu 70 AAF 487 plakalı otomobilde 3 kişi arasında dün tartışma çıktı.

Uzman çavuş Gökhan Çelik, yanındaki tabancayla önce eşinin kız kardeşiyle evli olan Murat Akdöker'e, daha sonra araçtan kaçmaya çalışan eşi Hatice Çelik'e ateş etti. Hatice Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Gökhan Çelik'in açtığı ateş yüzünden yoldan geçen iki kişi de yaralandı. Bir kurşun da yoldaki polis aracına isabet etti.

POLİS BACAĞINDAN VURDU AMA KAÇMAYI BAŞARDI

DHA'nın haberine göre olaya müdahale eden polis ekipleri, cinayet şüphelisine teslim olması konusunda ihtarda bulundu. Ancak Çelik teslim olmayı reddedince bacağından vuruldu. Gökhan Çelik, yaralı halde ara sokaklara girip izini kaybettirdi.  

APARTMANIN ÇATISINDA YAKALANDI

Polisin yaraladığı uzman çavuş Gökhan Çelik, bölge ablukaya alınarak gün boyunca arandı. Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir binanın damında saklandığı belirlenen Çelik, düzenlenen operasyonla yakalandı. Yarası hafif olan Çelik, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

EŞİ UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Uzman çavuş Gökhan Çelik’in ilk ifadesinde eşi ile 2 hafta önce tartıştıklarını, eşinin uzaklaştırma kararı aldırıp, boşanmak istediğini söyleyerek Adana’ya ailesinin yanına geldiğini anlattı. Çelik, “2 yaşında çocuğumuz var. Boşanırsak bir daha göremeyeceğim diye korktum. Boşanmak istemediğimi söyledim. Aramızda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce olay yaşandı” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)