Okan Buruk: Nazar çıktı

Şampiyon Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, "Ben tabii ki Galatasaray'ın bir parçasıyım, Galatasaray benim parçam. Ben buradan başka yerde çalışmayı düşünmedim" diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcular Okan Buruk'un basın toplantısını 'bastı' hocalarını ıslatarak kutlama yaptı. (Fotoğraf: AA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Konyaspor'u yenerek şampiyon olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Buruk, sarı kırmızılı takımda yoluna devam etmek istediğini söyledi.

"Ben tabii ki Galatasaray'ın bir parçasıyım, Galatasaray benim parçam. Ben buradan başka yerde çalışmayı düşünmedim" diyen Okan Buruk, şöyle devam etti: "Bir şampiyonluk daha hayal ediyorum. Başkanımız, yöneticilerimiz sözleşmeyi yenileyelim dediler hep, ben lig bitsin dedim. Ben Galatasaray'a hizmet etmek için yanan biriyim. Galatasaray teknik direktörlüğü benim ve oğlum için iyi. Oğlumun mutluluğu çok değerli. Köprücük kemiği kırıldı, nazar ondan çıktı. Yeni bir sözleşme, yeni bir sayfa inşallah hepimiz için. Şimdi sevineceğiz, sonra tekrardan yeni sezona hazırlanmaya başlayacağız." 

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise Konyapor'u da ligde kaldıkları için kutladı. 

"Şampiyonluk, bu sene her zamankinden daha zordu. O yüzden kazandığımız ve şampiyon olduğumuz için çok mutluyum" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Buruk şunları söyledi: "Bir hafta sevineceğiz. Ondan sonra yeni sezonun planlamasını yapacağız. Tekrardan ne yapabiliriz, daha iyi nasıl olabiliriz' Bunu düşüneceğiz. Hedefimiz 5. yıldız, 25. şampiyonluk. 2023'te 23. şampiyonluktu, 2024'te 24. şampiyonluk. Hedefimiz 2025'te 25. şampiyonluğu yaşayıp gerçek yıldızları takabilmek."

(SPOR SERVİSİ)