Okçuluk Erkek Milli Takımı bronz madalya kazandı

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın yarı finalinde ev sahibi Fransa'ya 5-4 kaybetti. Milli takım, daha sonra Çin'i yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda okçuluk branşında Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer, Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan milli takım, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde Fransa'ya mağlup olarak finale kalma şansını kaybetti.

Milli Takım Kolombiya’yı 5-4 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Tarundeep Rai, Ramesh Pravin Jadhav ve Dhiraj Bommadevara'dan oluşan Hindistan ile karşı karşıya gelen ay-yıldızlılar, mücadeleden 6-2’lik skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. DHA'nın haberine göre yarı finalde ise ev sahibi Fransa ile karşılaşan milli takım, 5-4 kaybetti.

OLİMPİYATTA İLK MADALYA

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, bronz madalya karşılaşmasında Çin ile karşı karşıya geldi. Milli Takım, üçüncülük maçında Çin'i mağlup ederek bronz madalya kazandı ve Türkiye'nin Paris 2024'teki ilk madalyasını getirdi. 

 

 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)