Olimpiyat köyündeki koşullardan şikayet eden altın madalyalı yüzücü parkta uyudu

İtalyan yüzücü Thomas Ceccon'un olimpiyat köyündeki kötü koşullardan şikayet etmesinin ardından parkta uyuduğu anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Fotoğraf: huseinalireza/Instagram
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Olimpiyat Oyunları, Fransa'nın başkenti Paris'te devam ederken, İtalyalı yüzücü Thomas Ceccon'un olimpiyat köyündeki kötü koşullardan şikayet ettikten sonra bir parkta uyuduğu anlar sosyal medyaya yansıdı. Geçen hafta 100 metre sırt üstü yüzme müsabakasında altın madalya kazanan Ceccon, olimpiyat köyünde sporculara sağlanan odalarda 'ne gece ne de gündüz uyumanın mümkün olduğunu' söyledi. 

Daily Mail gazetesinin aktardığına göre, Ceccon, konuya ilişkin olarak, "Köyde klima yok, sıcak ve yemekler kötü... Pek çok sporcu, bu sebeple taşınıyor. Bu bir bahane değil; muhtemelen herkesin bilmediği bir gerçek" ifadelerini kullanmıştı. Normalde evde olduğu zamanlarda öğlen saatlerinde uyuduğunu anlatan sporcu, Paris'te ise sıcak hava ve gürültü sebebiyle bu konuda zorluk çektiğini ifade etti. Bu açıklamaların ardından sosyal medyada viral olan bir fotoğrafta, Ceccon'un bir parkta uyuduğu görüldü.

Buna göre, Thomas Ceccon'un bir havlunun üzerinde uyduğu anları Suudi Arabistanlı kürekçi Husein Alireza fark etti ve bu görüntüyü Instagram'dan paylaştı. Bu fotoğrafı paylaşırken, fotoğrafın yeri olarak ise olimpiyat köyünü etiketledi. Öte yandan, Thomas Ceccon'un fotoğrafının tam olarak ne zaman çekilmiş olduğu ise netlik kazanmadı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)