Ölü bulunan Gabby Petito'nun nişanlısının kalıntılarına ulaşıldı

Eylül ayında cesedi bulunan Gabby Petito'nun kayıp nişanlısı Brian Laundrie'nin kalıntılarına ulaşıldı. FBI, diş kayıtları kullanılarak teşhis edilen kalıntıların Laundrie'ye ait olduğunu doğruladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de eylül ayında ölü bulunan Gabby Petito'nun kayıp nişanlısı Brian Laundrie için arama çalışmalarının yürütüldüğü Florida'da insan kalıntılarına ulaşıldı. ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), bir parkta bulunan insan kalıntılarının, öldürülen Gabby Petito’nun nişanlısına ait olduğunu doğruladı.

FBI'dan yapılan açıklamada, diş kayıtları kullanılarak teşhis edilen cesedin Laundrie'ye ait olduğu belirtildi. Myakkahatchee Creek Parkı'nda kalıntıların yanı sıra Laundrie'nin eşyalarına da ulaşıldı.

Eylül ayının başında kayıp olduğu bildirilen Gabby Petito'nun cesedi, yaklaşık 3 hafta sonra Wyoming'de bulunmuştu. 22 yaşındaki Petito Grand Teton Ulusal Parkı'nda kaybolduğu sırada, nişanlısı Brian Laundrie ile birlikte bir aydır ülke çapında karavan gezisi yapmaktaydı. Çift gezide çektikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaşıyordu.

Ancak Laundrie 1 Eylül günü Florida'daki evine döndüğünde yanında Petito yoktu. Petito'nun ailesi 10 gün sonra polis kayıp ihbarında bulundu. Kayıp haberi sonrasında polisin şüpheleri Laundrie'ye yönelmiş ancak gözaltı yapılmamıştı. Çiftin 12 Ağustos günü Utah'ta kavga etmeleri nedeniyle polis çağrıldığı, Petito'nun polislere psikolojisinin kötü olduğunu ve nişanlısıyla sık kavga ettiklerini anlattığı da ortaya çıkmıştı. (DIŞ HABERLER)