Omar Colley, Beşiktaş'tan neden ayrıldığını açıkladı

Beşiktaş'ın eski savunmacısı, PAOK'a transfer süreci hakkında bilgiler verirken, ayrıca Giovanni van Bronckhorst hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'tan Yunanistan kulübü PAOK'a transfer olan Omar Colley, siyah-beyazlı kulüpten ayrılma nedenini açıkladı.

Tivibu Spor'a konuşan Gambiyalı savunmacı şöyle konuştu:

"Beşiktaş'tan neden ayrıldığımı ben de kendime sordum. Futbolda bazen beklemediğiniz durumlar olabilir. İlk başta planın bir parçasıydım, her maçta süre alıyordum. Sonra kulüp bazı oyuncularla yollarını ayırdı. Yine de kulüple aramda kötü şeyler yoktu. Sezon başında her maçta oynamıştım. Sonra PAOK geldi, bana ilgi gösterdiler. Dengeleri düşünmeliydim. Sezon sonu Beşiktaş'la olan sözleşmem bitecekti. Kulüple görüştük ve kontratımı yenileme düşünceleri olmadığını söylediler. Ben de geleceğimi düşünmek zorundaydım. Beşiktaş'ta iyi zaman geçirdim ve iyi bir şekilde ayrılmak istiyordum. Benim için PAOK doğru tercihti." 

VAN BRONCKHORST'A ÖVGÜ

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan 31 yaşındaki oyuncu, "Van Bronckhorst'un nasıl oynayacağı, rakibe karşı nasıl yaklaşacağı ve nasıl antrene edeceği konusunda bir vizyonu var. Bu üç madde Beşiktaş için fark yaratır" dedi.

(ALINTI)